Hold deg oppdatert!

På nettsiden www.agderfk.no kan du lese om viktige saker, milepæler og prosessen for sammenslåingen av dagens to fylkeskommuner til Agder fylkeskommune. Ting som særlig angår ansatte, fnner du under topp-fanen "ansatte". I tillegg sender vi ut nyhetsbrev for at du skal få beskjed i innboksen din når det er nye saker på nettsiden, forklarer Cheryl Macdonald, redaktør for nyhetsbrevet og nettsiden. Leser du nyhetsbrevene vil du være oppdatert på prosessen og få med deg det viktigste som skjer. Avsender av disse nyhetsbrevene er enten Cheryl eller Svein Buer.

For særlig viktig info får du tilsendt e-læring som er merket obligatorisk. Dette er informasjon som er av en slik karakter at du må vite dette for å kunne gjøre jobben din i Agder fylkeskommune.

Har du gått glipp av en e-læring eller nyhetsbrev, finner du en oversikt over disse under "Ansatte" på www.agderfk.

Vi har også laget en egen oversikt over ofte stilte spørsmål og svar på disse. De finner du her.

I tillegg til overnevnte kanaler er avdelings- og seksjonsmøter viktige arenaer for å holde ansatte oppdatert. Din leder har ansvar for å trekke frem saker som er viktig for alle ansatte og for din seksjon særskilt. Videre er arbeidsgruppene og FHSU gode informasjonskanaler som bør benyttes.

Prosjektkoordinator for prosjekt Agder fylkeskommune, Knut Lindland lar seg gjerne invitere til seksjonsmøter, prosjektmøter og andre sammenhenger for å fortelle om status og pågående prosesser og prosjekter med å bygge en ny organisasjon.  Knut, Svein Buer og jeg tar gjerne imot spørsmål og innspill du måtte ha og vil videreformidle de til rette vedkommende, oppfordrer Macdonald. Vi vil sørge for at du ikke bare får informasjon, men kan også videreformidle ting du kanskje ikke ønsker å ta via tillitsvalgte eller egen leder. Se bunnen av nyhetsbrevet for kontaktinfo eller sendt til Svein Buer i Aust-Agder og til meg i Vest-Agder,  avslutter Cheryl Macdonald.