Styrker laget med trainee

- Jeg skal koordinere digitale prosjekter som er en del av sammenslåingsprosessen. Når jeg fikk muligheten ville jeg ikke gå glipp av å være med på noe som er så stort (som sammenslåingsprosessen), svarer Andy Cerika (29), ny kandidat fra Trainee Sør. Han skal jobbe med koordinering av de digitale prosessene. Det vil si IT innføringsprogrammet, med koordinering av IT-prosjektenes implementerings- og utrullingsaktiviteter.

Andy har en spennende og tverrfaglig bakgrunn.  Med en master i International Marketing Management and Strategy fra UiA,  fordypning i digital strategi og planlegging fra DMI (Digital marketing Institute), Fintech fra Oxford University,  og prosjektledelse, vil Andy bli en viktig styrking av arbeidet med å koordinere utrulling av og opplæring i de nye IT-system vi skal ta i bruk som Agder fylkeskommune.

Kommet fort i gang
Det er også kjempe mye jeg kan lære av å jobbe i en organisasjon i endring og utfordringer som kommer når to store organisasjoner skal slå sammen. Jeg er blitt tatt veldig godt imot. Mange som har hilst på meg og vil hjelpe meg kommer i gang. Så selv om ting skjer veldig fort, har jeg nesten klart "å hoppe på toget" som allerede ruller, takker være masse hjelp.

Andy skal være i fylkeskommunen i et år.  6 trainee-måneder og 6 måneder engasjement. Nå gleder han seg til å bli bedre kjent i organisasjonene.

Han kommer fra 6 måneder hos Sørmegleren. «Her jobbet jeg med ulike digitale prosjekter som er rettet både mot interne prosesser og systemer, og mot kunder», forteller han.

3 ganger kroppsvekt i markløft
29-åringen kommer opprinnelig fra Kamerun langs vestkysten i sentral-Afrika. Landet er kjent for fotball, der Samuel Eto’o er den mest kjente. Selv mener han at han ikke er så god i fotball, siden han har vokst opp i ulike land. Men han er fotballinteressert og spiller fotball på fritiden. I tillegg spiller han Amerikansk fotball og driver aktivt med styrketrening. At han tar 3 ganger kroppsvekt i markløft sier vel sitt?

5 kjappe

Kobler av: På treningssenteret med J.cole eller Kendrick Lamar på hodetelefoner, da er jeg helt avkoblet.

Favoritt reisemål: Seychellene eller Barbados(må nok spare litt), men neste reisemål er Vienna-Berlin- Budapest.

Livsmotto: “I survived because the fire inside me burned brighter than the fire around me”

Favorittserie: Suits

Om 10år: Hvem vet, men jeg håper at jeg er på Sørlandet. Hvis ting går som planlagt har jeg eget konsulentfirma om 10 år

Foto: Henrik Assmann/ Trainee Sør.